Din trygghet är viktig!
Vi finns där för dig när du behöver oss

Cleverex Omsorg finns till för dig som vill bo kvar hemma men som är i behov av extra stöd i vardagen. Vi erbjuder en trygg och personlig hemtjänst anpassad efter dina behov och önskemål, så att du kan bo kvar hemma så länge som möjligt.

En trygg och hjärtlig hemtjänst

Vi på Cleverex Omsorg erbjuder en trygg och personlig hemtjänst anpassad efter dina behov. Vår engagerade och kunniga personal finns alltid här för dig och ser till att du får den service och hjälp du behöver. Vi erbjuder serviceinsatser som uppvärmning av mat, inköp, promenader, städning, tvätt/klädvård, snöskottning, trädgårdsarbete och personlig omvårdnad. Hos oss står dina individuella behov och önskemål alltid i fokus – vi lyssnar, finns där och gör allt för att berika ditt liv med ökad livskvalitet.

Bli hemtjänstkund hos oss

Vill du också ta del av Sveriges hjärtligaste hemtjänst?
Det går snabbt och enkelt att bli kund hos oss, så här går du tillväga: 

1. Ansök om hemtjänst genom att kontakta en biståndshandläggare i din kommun.
2. Välj sedan Cleverex Omsorg som utförare.
3. Vi kontaktar dig så snabbt som möjligt för att kartlägga dina behov och önskemål.

Individanpassad hemtjänst

När du väljer Cleverex Omsorg som utförare genomför vi alltid ett inledande hembesök för att kartlägga dina behov och önskemål. Utifrån dessa aspekter upprättar vi en genomförandeplan för att säkerställa att omsorgen uppfyller dina önskemål. Hos oss är trygghet och kontinuitet av yttersta vikt, därför får du en personlig kontaktperson som i största möjliga mån kommer vara den person som utför insatserna i ditt hem.

Hjärtlig omsorg med fokus på
trygghet och glädje

Vår verksamhet kännetecknas av mänskliga värderingar, personligt bemötande och stort engagemang. Vi erbjuder högutbildad personal med stort hjärta, så att du kan känna dig både trygg och väl omhändertagen. Att erbjuda våra omsorgstagare hög servicegrad och hjärtlig omsorg ser vi som en självklarhet. Vår engagerade personal ställer alltid upp och ser till att du får den service, hjälp och sociala samvaro du behöver och önskar.

Hushållsnära tjänster

Cleverex Omsorg avlastar dig i hemmet och erbjuder hjälp med i princip alla typer av vardagssysslor. Utifrån dina behov och önskemål skräddarsyr vi hushållsnära tjänster och serviceinsatser. Du bestämmer själv hur ofta du vill ha vår hjälp, oavsett om du behöver regelbundna insatser eller hjälp vid enstaka tillfällen så ställer vi alltid upp för dig när du behöver oss.