Våra tjänster

Hemtjänst på dina villkor

I vårt arbete utgår vi alltid från ett gott bemötande. Vår personal tycker om att jobba med människor och behandla alla med respekt, omtanke, vänlighet och service. Som kund ska du alltid känna dig hörd och lyssnad till. För oss är det viktigt att vi tillsammans går igenom de insatser du behöver hjälp med och planerar in vilka dagar och tider du önskar få hjälp. Du ska känna att du har inflytande och självbestämmande och att du äger din livssituation.

Omvårdnad

Vi utför omvårdnad alla dagar i veckan klockan 7–22 enligt ditt biståndsbeslut. Vi besvarar trygghetslarm alla dagar i veckan klockan 7–22. Om du har insatser på natten är det alltid personal från Örebro kommuns nattorganisation inom hemvården som kommer till dig oavsett vilken utförare som hjälper dig mellan 7–22.

Individanpassad hemtjänst

När du väljer Cleverex Omsorg som utförare genomför vi alltid ett inledande hembesök för att kartlägga dina behov och önskemål. Utifrån dessa aspekter upprättar vi en genomförandeplan för att säkerställa att omsorgen uppfyller dina önskemål. Hos oss är trygghet och kontinuitet av yttersta vikt, därför får du en personlig kontaktperson som i största möjliga mån kommer vara den person som utför insatserna i ditt hem.

Hjärtlig omsorg

Vår verksamhet kännetecknas av mänskliga värderingar, personligt bemötande och stort engagemang. Vi erbjuder högutbildad personal med stort hjärta, så att du kan känna dig både trygg och väl omhändertagen. Att erbjuda våra omsorgstagare hög servicegrad och hjärtlig omsorg ser vi som en självklarhet. Vår engagerade personal ställer alltid upp och ser till att du får den service, hjälp och sociala samvaro du behöver och önskar.

Service

Vi utför serviceinsatser i hela Örebro kommun, måndag–fredag klockan 07–17 enligt ditt biståndsbeslut. Följande erbjuds:

1. Fönsterputs. Vi utför fönsterputs utifrån dina behov som t.ex. tvätt av karmar, fönsterbleck och persienner.

2. Inköp. Vi hämtar din inköpslista, handlar och lämnar varorna till dig. Vi kan även hjälpa till med att placera varorna på rätt ställe i ditt hem om så önskas. Vid behov hjälper vi till att upprätta en inköpslista. Självklart kan du även följa med och handla om du önskar det.

3. Städning. Vi städar hela ditt hem inkl. rengöring av hygienutrymmen, i städinsatsen ingår dammsugning, golvtorkning och damning. Vi tar med dina sopor ut också.

4. Tvätt. Vi tvättar utifrån dina behov och önskemål, byter till rena sängkläder samt hjälper dig att plocka in din rena tvätt i skåp och garderober om du så önskar.